Tanttamarin mutakakku

Sulata voi ja suklaa kulhossa mikrossa tai vesi hauteessa.

Voitele irtopohjainen vuoka.

Anna voi-suklaa seoksen jäähtyä hetken ja vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon.

Taikina voi hetkeksi juoksettua, mutta kuohkeutuu uudelleen.

Sekoita joukkoon soijajauho tai mantelijauho.

Halutessa voi laittaa makeutusainetta.

Paista 200 asteessa 10-15 min. Tarjoile kermavaahdon kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Tanttamari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 179g1295kcal2.1g0.7g145.2g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 246g341kcal30.7g0.7g24.1g0g
Taloussuklaa, lidl (Fin carre), annos 200g179g855kcal12.5g92.9g48.2g0g
Hermesetas-jauhe8.9g26kcal0.1g5g0g3.6g
Soijajauho, Reformi vähärasvainen13g48kcal6.7g4.8g0.1g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g5131kcal104.2g208.2g435.2g11g
Valittu annoskoko625g2565kcal52.1g104.1g217.6g5.5g
Annoskoko puolitettuna313g1283kcal26.1g52.1g108.8g2.8g
Arvot/100g100g410kcal8.3g16.7g34.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175038