Täytetty lihamureke

Lihamureke:

Sekoita jauheliha, korppujauhot, mausteet ja kerma sekasin.

Täyte:

Sekoita jollakin koneella paprikat, tomaatit ja mausteet (suola, pippuri, tabasco) ja noin 50g juustosta sekaisin.

Rakennus:

Puolita taikina, ja asettele toinen osa vuokaan pohjalle ja jätä reunoille vähän tilaa, kaada täyte keskelle taikinaa.

Muotoile toisesta taikinan puolikkaasta kansi murekkeelle, tee kannesta vähän isompi ja taita laidat pohjan alle ja tiivistä.

Kypsennä kiertoilmauunissa 200c asteessa noin 35min.

Laita loput juustoraasteesta murekkeen päälle kun mureke on kypsä ja anna sulaa uunissa jälkilämmöllä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Mendolffi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g343g781kcal65.1g0g58.2g0g
Flora ruoka kevyt & paksu13g7.7kcal0.1g0.6g0.5g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)43g158kcal6g31g1.1g1.8g
Grillattu punainen paprika (Freshona), annos 40g86g26kcal0.9g4.7g0.5g1.3g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 77g175kcal3.9g13.5g10.8g4.5g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste64g231kcal18.6g1.1g18g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2758kcal189.2g101.8g178.2g15.2g
Valittu annoskoko625g1379kcal94.6g50.9g89.1g7.6g
Annoskoko puolitettuna313g690kcal47.3g25.5g44.6g3.8g
Arvot/100g100g221kcal15.1g8.1g14.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175308