Jauhelihakeitto, nopska

Jauhelihan paisto, murskattu valkosipuli loppuvaiheessa sekaan.

Kasvissuikaleet pussista ulos ja pataan, tomaattimurska perään.

Keitetään hetki.

Lisätään kuutioidut valkosipulisuolakurkun palat, maustetaan koko komeus chilillä ja yrttimausteella (provencale tmv).

Sekaan lihaliemi, määrä maun mukaan.

Lisätään vettä niin paljon että saadaan mieleinen koostumus.

Syödään kun on valmiin näköistä.

Kasvissuikaleosastoa voi varioida mielensä tai kaupan pakastealtaan tarjonnan mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 131g297kcal24.8g0g22.2g0g
Tomaattimurska 261g77kcal1.5g13.9g0.5g5g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä82g34kcal1.1g6.6g0.2g2.5g
Keittojuurekset, apetit82g21kcal0.7g3.9g0.2g1.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.9g5.1kcal0.4g0.8g0g0.1g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g6.5g58kcal0g0g6.5g0g
Valkosipuli-suolakurkkuja (Marjex-tuote), annos 80g49g6.4kcal0.3g1g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g9g8.2kcal0.3g0.3g0.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1012kcal58.2g53g60.4g19.2g
Valittu annoskoko625g506kcal29.1g26.5g30.2g9.6g
Annoskoko puolitettuna313g253kcal14.6g13.3g15.1g4.8g
Arvot/100g100g81kcal4.7g4.2g4.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175345