Tomaatti-mozzarellapiirakka

Painele sulanut piirakka taikina vuokaan ja paista ~200 asteisessa uunissa n. 10 min. Ota vuoka uunista ja laita tomaatti-basilika tuorejuusto nokareita kuuman taikinan pohjalle ja levitä ne. Asettele tomaatti siivut taikinalle, ja aseta siivutettu mozzarella justo tomaattien päälle.

Ripottele puolitetut oliivit (n. 10 kpl) sekaan, sekä vihreää pesto nokareita.

Ripottele juustoraastetta ja asettele puolitetut (n. 6 kpl) luumu/kirsikka tomaatit päälle.

Paista n. 30-40 min. Nosta piirakka uunista ja revi tuoreesta basilikasta lehden palasia piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai260g961kcal13g83.1g64.9g5.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g97g20kcal0.6g3.7g0.3g1.4g
Mozzarella light97g156kcal19.5g0.5g8.8g0g
Oliivi kivetön musta rainbow33g58kcal0.2g1.8g5.5g0g
Luumutomaatti pirkka, 83g54g11kcal0.3g2g0.2g3.2g
Pestokastike, Barilla all Genovese, n. 1 tl20g104kcal1g0.6g10.9g0.9g
Emmental juustoraaste 17% laktoositon (Arla), annos 150g33g94kcal10.7g0g5.5g0g
Viola tomaatti-basilika tuorejuusto (Valio), annos 200g33g52kcal2.6g1.3g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1251g2911kcal95.8g186g200.6g21.4g
Valittu annoskoko625g1456kcal47.9g93g100.3g10.7g
Annoskoko puolitettuna313g728kcal24g46.5g50.2g5.4g
Arvot/100g100g233kcal7.7g14.9g16g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175787