Parsakeitto

Kuori parsat, keitä ne kaikkien ainesten kanssa pehmeiksi.

Soseuta tehosekoittemella tasaiseksi.

Paseeraa siivilän läpi kahdesti ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 14g43kcal0g10.7g0g0g
Ruokakerma (Flora), annos 250g120g72kcal1.2g5.4g4.8g0g
Kasvisliemikuutio 11g32kcal1g1.4g2.5g0.2g
Parsa 480g74kcal6.1g5.8g1g7.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g444kcal16.6g46.6g16.6g14.8g
Valittu annoskoko625g222kcal8.3g23.3g8.3g7.4g
Annoskoko puolitettuna313g111kcal4.2g11.7g4.2g3.7g
Arvot/100g100g36kcal1.3g3.7g1.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175894