Moskovanpata

Kuullota sipulikuutiot.

Lisää hunaja ja suolakurkkukuutiot.

Ruskista naudanlihakuutiot.

LIsää lihaliemi.

Murustele sekaan juusto ja laita mukan smetana.

Mausta 2 tl mustapipp.

Rouhetta ja rioaus cayannepipp.

Suolaa ei tarvita.

Hauduta kannellisessa padassa uunissa ensin 200 ja myöh. 150 asteessa kunne liha on mureaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, tuore57g16kcal0.7g2.8g0.1g1g
Valkosipuli 12g12kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g5.7g42kcal0.1g0.1g4.6g0g
Hunaja 17g57kcal0.1g13.9g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g57g6.3kcal0.5g0.9g0.1g0g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g16g0.8kcal0g0g0.1g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 57g131kcal8g1g10.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 201g0kcal0g0g0g0g
Naudanliha keskiarvo 201g307kcal38.8g0g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1143kcal98.2g41.2g64.4g2.4g
Valittu annoskoko625g571kcal49.1g20.6g32.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna313g286kcal24.6g10.3g16.1g0.6g
Arvot/100g100g91kcal7.9g3.3g5.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176258