Tonnikalapiirakka

Nypi vehnäjauhot ja margariini sekaisin, lisää 3 rkl vettä ja 1/2 tl suolaa, lisää myös osa juustosta taikinaan.

Painele voideltuun vuokaa, paista 225 asteessa 5-10 minuuttia.

Täytä esipaistettu pohja tonnikalalla ja he-ma-pe-seoksella.

Sekoita munamaito, mausta suolalla ja sitruunapippurilla ja kaada täytteiden päälle.

Kourruta juustolla ja paista vielä 20 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 74g252kcal7.5g51.5g0.9g2.6g
Margariini 60%, keskiarvo 57g301kcal0.2g0.2g33.9g0g
Juusto, keskiarvo 113g396kcal28.3g0.3g31.3g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 113g38kcal3.5g5.5g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 93g133kcal11.7g0.3g9.6g0g
Tonnikala öljyssä 85g161kcal23g0g7.6g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 91g93kcal3.1g16.3g1g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2750kcal154.6g148.2g168.8g10.4g
Valittu annoskoko625g1375kcal77.3g74.1g84.4g5.2g
Annoskoko puolitettuna313g688kcal38.7g37.1g42.2g2.6g
Arvot/100g100g220kcal12.4g11.9g13.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176453