Ahven-kasvisgratiini

1. Valmista kastike:
Sulata oivariini, lisää täysjyvävehnäjauhot, anna kypsentyä hetki, lisää maito vähitellen, sekoittamalla samalla hyvin vispilällä tasaiseksi.

Lopuksi lisää katikkeeseen juustoraaste.

2. Valmista gratiini:
Levitä ahvenfileet uuninkestävän vuoan pohjalle, ripttele päälle suola.

Lisää porkkana ja parsakaali sopivina suupaloina päälle, ja lopuksi levitä päälle kastike.

Paista 175 asteisessa uunissa kunnes gratiini on valmis.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 329 grammaa

Helikoi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ahvenfilee, pirkka228g194kcal41g0g3g0g
Kevytmaito (Valio)190g87kcal6.1g9.1g2.8g0g
Vehnäjauho täysjyvä Liperin mylly29g102kcal3.7g19.7g0.9g2.8g
Oivariini, juokseva, rasvaseos29g205kcal0.1g0.1g22.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g62g17kcal0.4g3.7g0.1g1.5g
Parsakaali brokkoli 57g20kcal2.6g1.1g0.2g1.4g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)29g74kcal7.4g0.4g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1400kcal122.6g68.2g69.2g11.4g
Valittu annoskoko625g700kcal61.3g34.1g34.6g5.7g
Annoskoko puolitettuna313g350kcal30.7g17.1g17.3g2.9g
Arvot/100g100g112kcal9.8g5.5g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176956