Vappumunkit

Tehdään kuten pullataikina.

Rypsiöljy on paistamiseen, tietenkin paistoastiaan laitetaan enemmän rasvaa, mutta suurinpiirtein tuo 300 g menee paistamiseen.

Öljyn pitää olla kuumaa, muuten se imeytyy munkkeihin ja sitten rasvaa reilusti.

Reseptistä tulee n. 70 annosta ja yksi annos painaa n. 55 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 49g433kcal0g0g48.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 297g1019kcal30.2g207.8g3.6g10.4g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 33g232kcal0.2g0.1g26.1g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, annos 2g1.6g5.1kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Sokeri 28g113kcal0g27.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 36g51kcal4.5g0.1g3.7g0g
Hiiva 16g12kcal2.1g0.2g0.1g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 82g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 82g37kcal2.4g3.9g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3802kcal79.2g481.8g167.4g24g
Valittu annoskoko625g1901kcal39.6g240.9g83.7g12g
Annoskoko puolitettuna313g951kcal19.8g120.5g41.9g6g
Arvot/100g100g304kcal6.3g38.5g13.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177070