Mansikkavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

Survo mansikat sauvasekoittimella tai käytä kokonaisia mansikoita ja sekoita joukkoon rahka.

Laita sekaan joko sokeria tai keinotekoista makeutusainetta.

Sekoita rahka-mansikkaseos ja valkuaisvaahto keskenään.

Valkuaisia voi käyttää vain yhdenkin, oli enemmän ainakin minun makuuni tällainen versio

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Pinto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio295g192kcal29.5g12.4g0.9g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 94g40kcal9.3g0.4g0.1g0g
Mansikka 236g110kcal1.2g19.8g0.5g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g683kcal80g65.2g3g9g
Valittu annoskoko625g341kcal40g32.6g1.5g4.5g
Annoskoko puolitettuna313g171kcal20g16.3g0.8g2.3g
Arvot/100g100g55kcal6.4g5.2g0.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=177191