Mangohyydykekakku

Murusta digestivet, sekoita rasva keksin muruihin.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vaahdota kerma.

Lisää joukkoon rahka, tuorejuusto, sokeri, 1 prk mangososetta, sekoita.

Lisää tähän seokseen 4 kpl liivatelehtiä.

Laita hyytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

Sekoita 1 prk mangososetta ja 2 kpl liivatelehtiä, laita seos kakun päälle koristeeksi.

Hyydytä jääkaapissa.

Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 98g170kcal7.5g2.3g14.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 98g325kcal2g3g34.4g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki123g69kcal10.4g6.1g0.2g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi98g443kcal6.4g59g20.7g3g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton39g283kcal0g0g31.5g0g
Mangosose, Piltti123g74kcal0.5g18.4g0.5g1.2g
Sokeri 42g170kcal0g41.8g0g0g
Liivatelehti, gelatiini3g10kcal2.5g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g3087kcal58.6g261.2g204.2g8.4g
Valittu annoskoko625g1543kcal29.3g130.6g102.1g4.2g
Annoskoko puolitettuna312g772kcal14.7g65.3g51.1g2.1g
Arvot/100g100g247kcal4.7g20.9g16.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178199