Kaalisökö

Paistetaan jauheliha (käytin peuraa kun sitä on pakkasessa) mustapippurin, sipulin ja suolan kanssa.

Paistetaan silputtu kaali, lisätään siihen vähän siirappia ja kourallinen yrttejä (kynteliä, salviaa, timjamia ym.) ja suolaa.

Keitetään riisi.

Sitten vaan sekoitetaan kaikki.

Syödään puolukan, ketsupin tai soijakastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Eijairmeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi tumma 37g129kcal2.6g26.6g0.9g1.5g
Kaali, valkokaali329g69kcal3.9g11.2g0.7g6.9g
Peurapaisti, käsittelemätön206g206kcal45.2g0g2.7g0g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.1g37kcal0g0g4.1g0g
Siirappi 8.2g25kcal0g6.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g954kcal104.4g91.8g17g18.2g
Valittu annoskoko625g477kcal52.2g45.9g8.5g9.1g
Annoskoko puolitettuna313g239kcal26.1g23g4.3g4.6g
Arvot/100g100g76kcal8.4g7.3g1.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178531