Puolukkalätyt, karppi

(Sulatetut) puolukat soseutetaan tehosekoittimella.

Lisätään loput ainekset (ripaus suolaa ja halutessaan kanelia, itse jätin kanelin laittamatta), sekoitetaan taikinaksi, vaahdottamista kannatta varoa muuten lätyistä tulee hauraita.

Taikina lusikoidaan leivinpaperilla vuoratulle pellille lättysiksi (12 kpl).

Paistetaan 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Itse en sulattanut puolukoita :D mutta ihan hyviä tuli silti!!!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 307g119kcal1.3g20.9g1.5g8g
Kananmuna kuoreton 169g241kcal21.1g0.5g17.3g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g3.8g2.1kcal0.2g0.1g0.1g3.8g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g77g460kcal18.4g5.1g41.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl69g621kcal0g0g69g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2886kcal82g53.2g258.6g23.6g
Valittu annoskoko625g1443kcal41g26.6g129.3g11.8g
Annoskoko puolitettuna313g722kcal20.5g13.3g64.7g5.9g
Arvot/100g100g231kcal6.6g4.3g20.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178794