Parsapiirakka

Sekoita pohjan ainekset keskenään ja painele korppujauhotettuun piirakkavuokaan.

Esipaista piirakkapohjaa n. 10 min.

Keitä parsat suolalla, sokerilla ja sitruunamehulla maustetussa vedessä n. 5 min.

Lado parsat ja sipuli pohjan päälle.

Sekoita maito/kerma, kananmunat ja mausteet keskenään.

Kaada seos vuokaan.

Ripottele päälle murustettu sinihomejuusto.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Longstrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g51g282kcal0.5g0.5g30.8g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 10g31kcal0.9g5.7g0.2g1.4g
Ruisjauho kokojyväjauho 45g137kcal3.9g25g0.9g6.3g
Vehnäjauho puolikarkea 53g183kcal5.4g37.3g0.6g1.9g
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Parsa puhdistettu 205g66kcal5.9g4.1g1.2g7.2g
Sipuli 41g12kcal0.5g2g0.1g0.7g
Bergader edelpilz sinihomejuusto (Bergader), annos 100g41g139kcal8.8g0.4g11.4g0g
Kananmuna kuoreton 68g97kcal8.5g0.2g6.9g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 82g28kcal2.5g4g0.1g0g
Mustapippuri 1.2g3.4kcal0.1g0.5g0g0.3g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton4.1g0.9kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1960kcal74g159.6g104.4g35.6g
Valittu annoskoko625g980kcal37g79.8g52.2g17.8g
Annoskoko puolitettuna312g490kcal18.5g39.9g26.1g8.9g
Arvot/100g100g157kcal5.9g12.8g8.4g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179439