Raparperipiirakka (karppi)

Voi ja makeutusjauhe sekoitetaan.

Lisätään muna ja vispataan, kunnes vaalenee.

Lisätään keskenään sekoitetut mantelijauhot/leivinjauhe/kookoshiu
taleet.

Sekoitetaan hyvin.

Esipaistetaan 175 asteessa n. 10 min. Lisätään päälle rahka-partaäijäseos (kaakaojauheen voi jättää poiskin) sekä pinnalle raparperejä+makeutusta oman maun mukaan (alunperäinen ohje oli tehty omenasta).

Paistetaan vielä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g95g570kcal19.9g6.3g51.3g0g
Kookoshiutale 32g209kcal2.6g2g20.4g5.2g
Kananmuna kuoreton 48g68kcal5.9g0.1g4.9g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)119g854kcal0.1g0.1g94.9g0g
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g79g46kcal7.1g4g0.2g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)79g99kcal2.6g2.9g7.9g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g24g90kcal0.3g22.2g0g0g
Leivinjauhe 4g6.9kcal0.2g1.5g0g0g
Raparperi 142g48kcal1g7.8g0.1g2g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten4g13kcal0.9g1.8g0.8g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g4008kcal81.2g97.4g361g15.2g
Valittu annoskoko625g2004kcal40.6g48.7g180.5g7.6g
Annoskoko puolitettuna313g1002kcal20.3g24.4g90.3g3.8g
Arvot/100g100g321kcal6.5g7.8g28.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179904