Jauhelihakasvissekoitus

Ruskista jauhelihaa, sekoita joukkoon maalaiskasvikset.

Kasvisten ollessa kypsiä lisää joukkoon ketsuppi ja salsakastike, lisää vielä joukkoon "tuorejuustopallot" sekä päälle juustoraaste.

Nosta pannu liedeltä ja nauti :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Skarppi84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha292g485kcal55.6g0g29.2g0g
Maalaiskasvikset (Apetit), annos 100g219g61kcal2.4g11.2g0.7g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g73g255kcal5.1g14.6g19.7g0g
Creme bonjour salade&aperitif valkos.&yrtti (Creme bonjour), annos 20g15g60kcal1g0.3g4.2g0g
Ketsuppi, Felix7.3g6.6kcal0.1g1.5g0g0g
Salsa medium (Rainbow)18g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1746kcal128.8g56.8g107.6g0.6g
Valittu annoskoko625g873kcal64.4g28.4g53.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna313g437kcal32.2g14.2g26.9g0.2g
Arvot/100g100g140kcal10.3g4.5g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180006