Porkkanamunakas

Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja paista sitä pannulla voinokareessa ja hunajassa kunnes se on pehmennyt.

Riko munat lasiin ja riko niiden rakenne.

Lisää munat pannulle ja mausta mielesi mukaan suolalla ja esim.

mustapippurilla.

Paista munakasta keskilämmöllä kunnes se on päältä lähes hyytynyt ja lisää sitten päälle juustoraaste.

Kun juusto on sulanut, käännä munakas ja paista sitä vielä kymmenisen sekuntia juustopuolelta.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 324g463kcal40.5g1g33.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g192g54kcal1.1g11.4g0.4g4.8g
Voi 21g150kcal0.2g0.1g16.8g0g
Hunaja 15g49kcal0.1g11.9g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g74g265kcal20.6g1.5g19.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1960kcal125g51.8g140.6g9.6g
Valittu annoskoko625g980kcal62.5g25.9g70.3g4.8g
Annoskoko puolitettuna313g490kcal31.3g13g35.2g2.4g
Arvot/100g100g157kcal10g4.1g11.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180318