Raparperipiirakka helppo ja nopea

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, vehnäjauho, leivinjauhe ja sulatettu rasva.

Sekoita ja kaada leivinpaperin päälle uunipellille, ripottele päälle raparperit.

Paista noin puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 21g30kcal2.6g0.1g2.1g0g
Sokeri 96g389kcal0g95.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 146g502kcal14.9g102.5g1.8g5.1g
Leivinjauhe 5.6g10kcal0.3g2.1g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g38g203kcal0.1g0.1g22.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen131g43kcal4.3g6.4g0g0g
Raparperi, tuore188g58kcal1.3g10.3g0.2g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2469kcal47g434.2g53.2g15.4g
Valittu annoskoko625g1235kcal23.5g217.1g26.6g7.7g
Annoskoko puolitettuna313g617kcal11.8g108.6g13.3g3.9g
Arvot/100g100g198kcal3.8g34.7g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180669