Spagettia tomaattikatkarapukastikkeessa

Keitä pasta.

Samalla hauduta herneitä öljyssä, lisää tomaattimurska, valkosipuli, oregano ja kasvisliemikuutio.

Hauduta kymmenisen minuuttia.

Lisää lopuksi sulatetut katkaravut.

Sekoita pastaan.

Raasta päälle parmesaania.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g188g38kcal2.4g5.6g0.4g0g
Kasvisliemikuutio 5.2g16kcal0.5g0.7g1.2g0.1g
Katkarapu 127g87kcal18.3g0g1.4g0g
Herne 56g39kcal2.9g5.3g0.2g1.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Mustapippuri 0.9g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Spagetti 235g768kcal23.9g155.8g2.6g7.9g
Parmigiano Reggiano -parmesaanijuusto (Pirkka), annos 20g4.7g18kcal1.5g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2064kcal99.4g336.2g28.2g19.8g
Valittu annoskoko625g1032kcal49.7g168.1g14.1g9.9g
Annoskoko puolitettuna313g516kcal24.9g84.1g7.1g5g
Arvot/100g100g165kcal8g26.9g2.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180844