Punajuuri-jauheliharisotto

300 g raakaa punajuurta raastettuna (kuorittuna 350-400 g)
1 sipuli hienonnettuna
ruokaöljyä paistamiseen
400 g paistijauhelihaa
1/2 l ksvislientä
2 dl tummaa riisiä (kypsentämätöntä)
2 tl kynteliä (tai timjamia)
persiljaa silppuna

Kuullota punajuuri ja sipuli öljyssä.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvisliemi, riisi ja kynteli.

Kypsennä n. 20 minuuttia aina välillä sekoittaen.

Mausta persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 195g75kcal2g13.5g0.4g4.9g
Sipuli 39g12kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Ruokaöljy keskiarvo 9g80kcal0g0g9.1g0g
Paistijauheliha 10%260g442kcal52g0g26g0g
Kasvisliemikuutio 7.2g22kcal0.7g1g1.7g0.1g
Riisi tumma 111g386kcal7.7g79.6g2.5g4.4g
Timjami 0.7g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Persilja 3.3g0.9kcal0g0g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2039kcal126g192.4g79.6g21.2g
Valittu annoskoko625g1020kcal63g96.2g39.8g10.6g
Annoskoko puolitettuna313g510kcal31.5g48.1g19.9g5.3g
Arvot/100g100g163kcal10.1g15.4g6.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181327