Kana pekoni kastike

Paista kana suikaleet lähes kypsiksi tilkassa öljyä.

Leikka pekoni siivuiksi ja lisää kanojen sekaan.

Kun kanat ja pekonit ovat kypsiä, lisää ruokakerma.

Anna hautua 5 min, lisää ananaspalat hetki ennen tarjoilua.

Sopii hyvin riisin tai pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen285g371kcal48.5g5.7g23.4g0.3g
Auringonkukkaöljy (100g)7.1g63kcal0g0g7.1g0g
Amerikan Pekoni filee, HK128g205kcal26.9g0.4g115.5g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)107g91kcal1.1g3.7g7.5g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g98g59kcal0.4g14.6g0.1g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1577kcal153.8g48.8g307.2g3.4g
Valittu annoskoko625g788kcal76.9g24.4g153.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna313g394kcal38.5g12.2g76.8g0.9g
Arvot/100g100g126kcal12.3g3.9g24.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181672