Jogurttiletut

Sekoita jogurtin sekaan maito ja munat.

Sekoita toisessa astiassa jauhoihin suola ja leivinjauhe.

Lisää kuivat aineet nesteeseen ja sekoita hyvin.

Lisää lopuksi vielä mukaan juokseva margariini.

Anna seistä puolisen tuntia ja paista pikkulettupannulla.

Jauhojen tilalla voi käyttää myös vehnäjauhoja ja jogurtiksi voit valita tietenkin oman suosikkisi!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikkajogurtti (Valio)182g146kcal6.2g21.9g3.6g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 182g83kcal5.5g8.8g2.7g0g
Kananmuna kuoreton 120g172kcal15g0.4g12.3g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala109g350kcal16.4g64.5g2.8g10.9g
Ruokasuola jodioitu 5.1g0.1kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 3.6g6.4kcal0.2g1.4g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g22g162kcal0g0g17.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1838kcal86.6g194g78.6g21.8g
Valittu annoskoko625g919kcal43.3g97g39.3g10.9g
Annoskoko puolitettuna313g460kcal21.7g48.5g19.7g5.5g
Arvot/100g100g147kcal6.9g15.5g6.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181979