Perunamunakas

Laita voi pannulle sulamaan.

Viipaloi valmiiksi keitetyt perunat ja paista niitä hetki pannulla.

Mausta suolalla, pippurilla yrteillä.

Laske lämpö kakkoselle.

Sekoita munat kulhossa ja kaada perunoiden päälle.

Paista kunnes muna on kokonaan hyytynyt.

Lisää juustoraaste päälle ja taita munakas kaksinkerroin.

Tarjoile!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 185 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 237g130kcal3.8g31g0.4g2g
Kananmuna kuoreton 279g398kcal34.8g0.8g28.6g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g85g304kcal23.6g1.7g22.8g0g
Voi 25g184kcal0.3g0.1g20.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2030kcal125g67.2g144.8g4g
Valittu annoskoko625g1015kcal62.5g33.6g72.4g2g
Annoskoko puolitettuna313g508kcal31.3g16.8g36.2g1g
Arvot/100g100g162kcal10g5.4g11.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182023