Omena-puolukkahyvä

Sulata voi ja sekoita mantelilastut sekä makeutusaine joukkoon.

Omena ja puolukat laitetaan uunin kestävään vuokaan ja seos kaadetaan niiden päälle.

Paistetaan n. 20 min. (tai kunnes on saanut kaunista väriä pintaan) 200 asteessa.

Nautitaan kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g305g104kcal0.6g21.6g0.9g5.5g
Puolukka 92g36kcal0.4g6.2g0.5g2.4g
Voi 76g553kcal0.9g0.3g62g0g
Mantelilastu (A la meira)76g457kcal18.3g5g41.2g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 76g310kcal2.3g73.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2918kcal45g214g209.2g15.8g
Valittu annoskoko625g1459kcal22.5g107g104.6g7.9g
Annoskoko puolitettuna313g730kcal11.3g53.5g52.3g4g
Arvot/100g100g234kcal3.6g17.1g16.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182454