Mummin maustevoi

Vaahdota sähkövatkaimella voi vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää mukaan pikkuhiljaa liruttaen vesi.

Jatka liruttamista öljyllä.

Viimeisenä kippaa sekaan rahka ja sekoita.

Ripauta sekaan hieman suolaa.

Mausta mielesi mukaan esim.

valkosipulilla, ruohosipulilla, rakuunalla tai muilla yrteillä.

Kokeile myös chiliä, aurinkokuivattua tomaattisilppua tai valmiita maustesekoituksia.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)170g1225kcal0.2g0.2g136.1g0g
Vesi128g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 115g1015kcal0g0g114.8g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki213g119kcal18.1g10.6g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g4717kcal36.6g21.6g502.6g0g
Valittu annoskoko625g2359kcal18.3g10.8g251.3g0g
Annoskoko puolitettuna313g1179kcal9.2g5.4g125.7g0g
Arvot/100g100g377kcal2.9g1.7g40.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=182880