Aapon Tappavanherkullinen Suklaakakku

Sulata toinen suklaalevy ja voi kattilassa sekoittaen.

Lisää vaniljasokeri ja kerma joukkoon.

Sekoita jauhot ja sokeri keskenään.

Lisää kananmunat ja jäähtynyt suklaasokerivoiseos.

Laita laajaan rengasvuokaan ja paista 175 celsiusasteessa 30 minuuttia.

Sekoita vispikerma ja sokeri kovaksi vaahdoksi.

Lisää joukkoon Marianne-crushit.

Anna kakun jäähtyä ja leikkaa se kahti.

Kostuta leikkauspinnat kevyesti esimerkiksi mansikkamehulla.

Sulata toinen suklaalevy ja levitä tahna leikkauspintoihin ja anna kovettua.

Laita kermavaahto kakkupohjain väliin.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 130 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taloussuklaa, Fazer138g710kcal5.4g77.2g41.4g7.3g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)52g372kcal0.5g2.1g41.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.9g28kcal0g6.8g0g0g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 69g83kcal2.2g3.1g6.9g0g
Leivinjauhe 3.4g6.1kcal0.2g1.3g0g0g
Sokeri 35g140kcal0g34.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 76g108kcal9.5g0.2g7.8g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl69g248kcal1.4g1.9g26.2g0g
Sokeri15g60kcal0g14.8g0g0g
Marianne crush 150g52g222kcal0.6g44.5g4.3g0.9g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 17g64kcal3.2g1.9g3.7g5.2g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g93g317kcal1.9g72.6g1.6g6.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g4716kcal49.8g521.6g266.6g39.8g
Valittu annoskoko625g2358kcal24.9g260.8g133.3g19.9g
Annoskoko puolitettuna312g1179kcal12.5g130.4g66.7g10g
Arvot/100g100g377kcal4g41.7g21.3g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=183497