Mariannekakku

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g113g839kcal0g0g93g0g
Sokeri99g403kcal0g99.2g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl99g129kcal12.8g0.5g8.5g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)227g703kcal38.6g122.5g6.6g29.5g
Leivinjauhe 2.8g5kcal0.1g1.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Marianne crush 150g79g341kcal1g68.3g6.7g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g4879kcal105g592.2g229.6g61.6g
Valittu annoskoko625g2440kcal52.5g296.1g114.8g30.8g
Annoskoko puolitettuna313g1220kcal26.3g148.1g57.4g15.4g
Arvot/100g100g390kcal8.4g47.4g18.4g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=184622