Aurajuustopossua

Liha:

1. Pilko ja paista sipulit.

2. Lisää pilkotut porsaanfileet ja ananakset.

3. Mausta sopivaksi(musta- ja valkopippuri, suola ja yrttejä).

!! Grillausmausteet yms. jätetään pois, niistä ei saa kuin lisäaineita !!

Kastike:

1. Murennu aurajuusto ja lisää kerma.

2. Kuumenna niin kauan että aurajuusto sulaa.

3. Mausta ja anna hautua sopivan aikaa.

4. Kastikkeen paksuutta voi muuttaa lisäämällä ihan vettä sekaan.

Suolaa tuskin tarvii aurajuuston vuoksi käyttää.

Kastike kannattaa tarjoilla erikseen, jotta laihuttajat voivat ottaa sitä vain vähän.

Lisukkeet:

Lisukkeina voi käyttää lanttuja, porkkanoita, sipuleita ja punajuuria.

1. Kuori ja pilko juurekset ja asettele ne vuokaan.

2. Heitä joukkoon mausteita ja yrttejä ja sopiva määrä voi nokareita.

3. Paahda uunissa 225 asteessa sopivan aikaa n. 40 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Jnbasisti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aurajuusto31g106kcal6.2g0g9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 62g205kcal1.2g1.9g21.7g0g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 155g194kcal32.6g0g7g0g
Sipuli (kuorittu)62g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g87g52kcal0.3g13g0.1g1.2g
Punajuuri 74g29kcal0.7g5.1g0.1g1.9g
Porkkana 61g20kcal0.4g3.4g0.1g1.5g
Lanttu 37g11kcal0.4g1.7g0.1g0.7g
Sipuli 37g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Voi 19g135kcal0.2g0.1g15.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1557kcal86.6g60g106.8g14g
Valittu annoskoko625g779kcal43.3g30g53.4g7g
Annoskoko puolitettuna312g389kcal21.7g15g26.7g3.5g
Arvot/100g100g125kcal6.9g4.8g8.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185254