Kana-kasviskastike

Laita öljy kasariin.

Ruskista kanaa hetki.

Lisää suikaloidut paprikat, huuhdottu ja pilkottu purjo sekä pilkottu tomaatti.

Huuhdo kesäkurpitsa ja halkaise se pituussuunnassa kahtia ja halkaise molemmat puolikkaat vielä pituus ja leveyssuunnassa kahtia.

Vuole juustohöylällä kesäkurpitsa lastuiksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää tomaattimurska ja lihaliemi liuotettuna 2dl kuumaa vettä.

Lisää 1 rkl vehnäjauhoa ja sekoita.

Kypsennä noin 15 min, tai kunnes kastike on sopivan kypsää.

Lisää hienonnettu basilika sekä mustapippuria, suolaa ja paprikajauhetta maun mukaan.

Nauti riisin tai tumman pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 3g0.8kcal0.1g0g0g0g
Purjosipuli 16g3.6kcal0.3g0.4g0g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 119g21kcal0.7g3g0.5g0.8g
Paprika punainen 67g20kcal0.6g3g0.3g1.3g
Rypsiöljy 8g71kcal0g0g8g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g3g8.9kcal0.5g0.2g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 59g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 59g14kcal0.3g2g0.2g0.8g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g178g169kcal35.6g0g1.2g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)110g44kcal1.2g7.9g0.5g1.5g
Vehnäjauho puolikarkea 3g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g724kcal79.2g37.2g22.8g9.6g
Valittu annoskoko625g362kcal39.6g18.6g11.4g4.8g
Annoskoko puolitettuna313g181kcal19.8g9.3g5.7g2.4g
Arvot/100g100g58kcal6.3g3g1.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185762