Jauheliha-makaronikeitto

Valmista keittojuurespussin ohjeen mukaisesti.

Lisää tomaattimurska ja pasta vasta, kun vesi on alkanut kiehumaan uudelleen juuresten lisäämisen jälkeen.

Lisää ruskistettu jauheliha ja pavut, kun keitto on lähes valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 587 grammaa

Nahkuri

Hankku81 sanoi...

Tein tätä ja voi että oli hyvää!! Suosittelen :)

keskiviikko 21.07.2010 klo 18:05

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha71g118kcal13.5g0g7.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 266g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)66g26kcal0.7g4.7g0.3g0.9g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g47g35kcal2.6g5.6g0.2g0g
Torino tumma proteiinipasta plus27g91kcal6.1g14.1g1g1.6g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g15g13kcal0.4g0.5g1g0.1g
Peruna ja keittojuurekset (Rainbow), annos 100g133g80kcal2.1g16g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g727kcal50.8g81.8g19.8g5.2g
Valittu annoskoko625g363kcal25.4g40.9g9.9g2.6g
Annoskoko puolitettuna313g182kcal12.7g20.5g5g1.3g
Arvot/100g100g58kcal4.1g6.5g1.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186196