Pikaborschkeitto

Silppua sipuli, paista öljyssä, lisää jauhelija ja kypsennä.

Siirrä liha-sipuliseos kattilaan, lisää mausteina chili/mustapippuri, meirami, ripaukset suolaa ja sokeria.

Lisää vesi ja liemikuutiot, punajuuriperunasose sekä raastetut vakuumipunajuuret.

Tarjoa keiton kanssa ranskankermaa/smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%114g194kcal22.8g0g11.4g0g
Punajuuriperunasose, luomu (Pirkka), annos 500g81g45kcal1.4g9.8g0.2g0g
Punajuuri 73g28kcal0.7g5.1g0.1g1.8g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala3.6g10kcal0.7g0.2g0.7g0g
Sipuli 33g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.4g22kcal0g0g2.4g0g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g24g66kcal4.4g0.5g5.1g0g
Vesi293g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g749kcal60.8g34.4g40g4.8g
Valittu annoskoko625g375kcal30.4g17.2g20g2.4g
Annoskoko puolitettuna313g187kcal15.2g8.6g10g1.2g
Arvot/100g100g60kcal4.9g2.8g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187114