Helpot lohipuikot

Anna lohipalojen suaa pari tuntia.

Viipaloi halkaistu purjo.

Puolita kohmeiset kalat puikkomaisikse.

Mittaa vehnäjauhot lautaselle ja sekoita joukkoon mustapippuria.

Kierittele lohipuikot vehnäjauhossa.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja ruskista lohipuikot.

Lisää kasariin purjot ja kuullota niitä hetki.

Kaada joukkoon maito ja kerma.

Pane päälle kansi ja anna hautua viisi minuuttia.

Ripottele pinnalle halutessasi suolaa.

Tarjoa perunoiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Deijaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 81g19kcal1.5g1.9g0.2g1.7g
Vehnäjauho puolikarkea 26g91kcal2.7g18.5g0.3g0.9g
Lohipakaste PIRKKA325g585kcal65g0g35.7g0g
Mustapippuri 5.3g15kcal0.6g2g0.2g1.4g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 23g161kcal0.1g0g18.2g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 81g28kcal2.5g4g0.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl81g69kcal1.1g3.6g5.7g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1933kcal147g60g120.8g8g
Valittu annoskoko625g967kcal73.5g30g60.4g4g
Annoskoko puolitettuna313g483kcal36.8g15g30.2g2g
Arvot/100g100g155kcal11.8g4.8g9.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188124