Kaalikeitto

Paista sipulit ja ruskista jauheliha, mausta maun mukaan.

Pilko kaali ja laita kattilaan vettä maun mukaan + kasvisliemikuutio.

Keitä kaali kypsäksi ja lisää jauheliha-sipulimössö sekaan.

Nettohiilarit 1.1 g/100 g . Huom! paino on raaka-aineiden paino ILMAN vettä.

Yksi lautasellinen siis n. 174 g.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali404g85kcal4.8g13.7g0.8g8.5g
Jauheliha, sika-nauta 180g397kcal31.4g0g30.5g0g
Sipuli (kuorittu)36g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow5.8g15kcal0.6g0.6g1.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1015kcal74.6g32g65.2g18.4g
Valittu annoskoko625g508kcal37.3g16g32.6g9.2g
Annoskoko puolitettuna313g254kcal18.7g8g16.3g4.6g
Arvot/100g100g81kcal6g2.6g5.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188213