Jauheliha-kesäkurpitsavuoka (suhtkarppi)

Laita uuni kuumenemaan 200c:n.

Kypsennä ja mausta oman mielen mukaan jauheliha.

Viipaloi kesäkurpitsat.

Raasta juustoa /käytä juustoraastetta (tässä kalorit laskettu Valion arkijuustolla)
Voitele uunivuoka (käytetty ohjeessa 1 rkl ruokaöljyä)
Lado vuorotellen kerroksittain kesäkurpisaa, jauhelihaa, ja juustoraastetta.

Paista 200c uunissa n.40min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1792 grammaa

Anish
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha140g232kcal26.5g0g14g0g
Kesäkurpitsa zucchini 254g46kcal1.4g6.3g1g1.8g
Arkijuusto, Valio [330kcal]52g173kcal14.1g0g12.6g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g174g44kcal2.6g7.8g0.5g0g
Ruokaöljy keskiarvo 4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1071kcal89.2g28.2g65.6g3.6g
Valittu annoskoko625g535kcal44.6g14.1g32.8g1.8g
Annoskoko puolitettuna313g268kcal22.3g7.1g16.4g0.9g
Arvot/100g100g86kcal7.1g2.3g5.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188475