Kirjolohiwokki

Öljyä paistamiseen
450g wokvihanneksia
n.300g kirjolohifileetä palasina
aurajuustoa 30g
2dl kermaa
mausteeksi fenkolia

Paista wokvihannekset pehmeiksi öljyssä.

Lisää fenkoli.

Laita sekaan kalapalat ja anna hetken kypysä, lisää aura ja kerma ja anna kpysä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Muori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 180g297kcal30.1g0g19.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.4g58kcal0g0g6.4g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 22g57kcal5.9g0g3.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 128g424kcal2.6g3.9g44.9g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g289g101kcal5.2g18.5g0.6g9.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1873kcal87.6g44.8g150.8g18.4g
Valittu annoskoko625g936kcal43.8g22.4g75.4g9.2g
Annoskoko puolitettuna313g468kcal21.9g11.2g37.7g4.6g
Arvot/100g100g150kcal7g3.6g12.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188481