Mustikkapiirakka Anrin pohjalla

Sulata rasva ja lisää maito, kiehauta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot ja neste.

Kaada vuokaan ja laita päälle mustikat.

Paista 250 C 20-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Neppari74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl76g99kcal9.9g0.4g6.5g0g
Sokeri 111g451kcal0g111g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 107g366kcal10.9g74.6g1.3g3.7g
Leivinjauhe 4.9g8.6kcal0.3g1.9g0g0g
Voi 49g356kcal0.6g0.2g39.8g0g
Maito, Kevyt82g38kcal2.6g3.9g1.2g0g
Mustikka metsä- 196g86kcal1g12.5g1.2g6.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2807kcal50.6g409g100g20.4g
Valittu annoskoko625g1404kcal25.3g204.5g50g10.2g
Annoskoko puolitettuna313g702kcal12.7g102.3g25g5.1g
Arvot/100g100g225kcal4g32.7g8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189149