Paahdetut uunikasvikset

-Kuori punajuuret, porkkanat, sipuli (1kpl kelta- ja 1kpl punasipuli) ja lanttu.

Lohko melko isoiksi paloiksi.

- Pese kesäkurpitsa ja perunat ja paloittele isoiksi lohkoiksi.

- Mittaa öljy laakeaan uunivuokaan, lisää kasvikset ja pyöräytä sekaisin.

- Mausta kasvikset suolalla, pippurilla ja yrttimausteseoksella.

Sekoita.

- Kypsennä kasviksia 225-asteisessa uunissa 30-40 min., kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Kääntele kerran paahtamisen aikana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Laaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 102g39kcal1g7g0.2g2.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g102g29kcal0.6g6.1g0.2g2.6g
Sipuli (kuorittu)51g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Peruna, keskikokoinen 60g102g61kcal1.5g13.3g0.1g0.9g
Kesäkurpitsa204g35kcal0.8g5.1g1.2g1.4g
Lanttu 51g15kcal0.5g2.3g0.2g0.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g92kcal0g0g10.2g0g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g568kcal10.2g72.4g24.4g18.6g
Valittu annoskoko625g284kcal5.1g36.2g12.2g9.3g
Annoskoko puolitettuna313g142kcal2.6g18.1g6.1g4.7g
Arvot/100g100g45kcal0.8g5.8g2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190822