Gulassikeitto Wilhelmistä

Kuori ja kuutioi juurekset ja sipuli.

Lisää kiehuvaan nesteeseen lihaliemi ja fondi, mausta paprikalla, chilillä, pippurilla.

Anna hautua 5 min. lisää sipuli ja porkkana, sekä paprika kuutioiituna, hauduta 8min.

Lisöö perunat ja hauduta kypsäksi.

Ruskista makkarat teflon pannula, valuta ylimääräinen rasva pois, lisää keittoon makkarat ja persilja.

Kiehauta ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 318g0kcal0g0g0g0g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g4g16kcal0.1g0.8g1.4g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g5.3g13kcal0.6g0.2g1.2g0.1g
Chilikastike original, Felix8g7kcal0.1g1.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)27g7.2kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g27g7.4kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Peruna, vanha, kuorittu 80g61kcal1.5g12.3g0.2g0.8g
Paprika punainen 35g10kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Persilja 8g2.2kcal0.1g0.1g0g0.6g
Mustapippuri 0.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paprikajauhe 2.1g6.8kcal0.3g0.4g0.3g0.8g
Chili mausteseos, Old El Paso0.8g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Wilhelm grillibalkan (Atria), annos 80g85g187kcal10.2g2.2g15.3g0.2g
Makaroni, keitetty, suolaton 27g26kcal0.8g5.3g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g693kcal29.4g55.2g37.6g9.6g
Valittu annoskoko625g347kcal14.7g27.6g18.8g4.8g
Annoskoko puolitettuna313g173kcal7.4g13.8g9.4g2.4g
Arvot/100g100g55kcal2.4g4.4g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191030