Aprikoosi-vispipuuro

Kuumenna vesi.

Lisää mannasuurimot kiehuvaan veteen sekoittaen.

Lisää kuutioitu omena.

Anna kiehua n. 10 minuuttia välillä sekoittaen.

Lisää aprikoosisose ja sokeri.

Kiehauta.

Nosta kattila pois liedeltä ja anna jäähtyä.

Vatkaa jäähtynyt puuro sähkövatkaimella kuohkeaksi.

Lisää vehnäleseet puuron joukkoon ja sekoita vielä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Jennyem
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 378g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow57g193kcal6.8g39.7g1.1g0g
Omena, keskikokoinen 200g76g26kcal0.2g5.4g0.2g1.4g
Aprikoosi, keskiarvo, punnittu kivineen 76g38kcal0.8g7.5g0.1g1.4g
Vehnälese 7.6g17kcal1g1.2g0.3g2.8g
Sokeri 32g129kcal0g31.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g804kcal17.6g171g3.4g11.2g
Valittu annoskoko625g402kcal8.8g85.5g1.7g5.6g
Annoskoko puolitettuna313g201kcal4.4g42.8g0.9g2.8g
Arvot/100g100g64kcal1.4g13.7g0.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191069