Kessun ruispatonki

No kaikkihan nyt osaa patongit leipoa.

Tein tästä kuusi pötkylää ja paistelin kiertoilmalla 200 asteessa 15 minuuttia.

Puolivälissä ripaus vettä uunin pohjalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Keskikessu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho (Rainbow)351g1124kcal35.1g221.3g8.1g49.2g
Vehnäjauho puolikarkea 190g653kcal19.4g133.2g2.3g6.7g
Ohrajauho 16g53kcal1.3g10.4g0.3g1.2g
Siirappi, tumma35g112kcal0g26g0g0g
Rypsiöljy 26g233kcal0g0g26.3g0g
Suola, annos 3g5.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g4350kcal111.6g781.8g74g114.2g
Valittu annoskoko625g2175kcal55.8g390.9g37g57.1g
Annoskoko puolitettuna313g1088kcal27.9g195.5g18.5g28.6g
Arvot/100g100g348kcal8.9g62.5g5.9g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191154