Omenapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää sitten keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Lisää sitten maito ja sulatettu rasva/öljy.

Kaada taikina pellille, lisää omenaviipaleet, ripauta päälle sokeria ja kanelia.

15 min. 225 asteessa.

Keskitaso.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 82g117kcal10.3g0.2g8.4g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g112g455kcal0g112.1g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta109g394kcal14.2g76.5g2.3g3.8g
Leivinjauhe 3.7g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 56g26kcal1.7g2.7g0.8g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen37g269kcal0g0g29.9g0g
Omena, keskikokoinen 200g224g76kcal0.4g15.9g0.7g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2687kcal53.6g417.6g84.2g15.6g
Valittu annoskoko625g1343kcal26.8g208.8g42.1g7.8g
Annoskoko puolitettuna313g672kcal13.4g104.4g21.1g3.9g
Arvot/100g100g215kcal4.3g33.4g6.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191210