Musaka

Viipaloi munakoiso, voitele oljyllä ja mausta aromisuolalla.

Pehmennä viipaleita 200 asteisessa uunissa n.20min.

Pehmennä hienonnettu sipuli ja valkosipuli öljytilkassa, paista jauheliha ja mausta se paprikajauheella, mustapippurilla, rosmariinilla ja suolalla.

Lisää tomaattipyree sekä lihaliemi, anna hautua n.20min.

Lisää soijarouhetta loppuvaiheessa jäljelläolevan nesteen mukaan.

Lado munakoisot ja jauheliha kerroksittain, sekoita jugurtti, muna ja juusto keskenään, kaada seos päällimmäiseksi.

Kypsennä 200 asteessa n. 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 486 grammaa

Jumper
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 225g50kcal1.1g7g0.5g5.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.4g58kcal0g0g6.4g0g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 145g186kcal30g0g7.2g0g
Juusto, Arla Kadett 5%48g92kcal16.4g0.7g2.4g0g
Soijarouhe (Risetti), annos 10g6.4g18kcal3.2g2.2g0.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu23g28kcal2.5g0.1g2g0g
Luonnonjogurtti (Ingman)64g39kcal2.4g3.3g1.6g0g
Lihaliemi laimennettu 64g12kcal0g1.9g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)32g8.7kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.3g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka10g7.9kcal0.3g1.8g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1003kcal112.8g37.4g41.6g12.4g
Valittu annoskoko625g501kcal56.4g18.7g20.8g6.2g
Annoskoko puolitettuna313g251kcal28.2g9.4g10.4g3.1g
Arvot/100g100g80kcal9g3g3.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191233