Kanaruukku

1. Kuori ja pilko perunat, bataatti ja sipuli.

2. Lisää ruukkuun aurinkuivattu tomaatti ja feta ja kanat.

3. Lisää 4% ruokakermaa 1,5 prk
4. Mausta currylla ja suolalla
5. Hauduta uunissa 200 asteessa n. 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Nonna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 126g96kcal2.4g19.6g0.3g1.3g
Bataatti, kuorittu 55g44kcal0.9g9.2g0g1.6g
Sipuli (kuorittu)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Kanasuikale hunajamarinoitu169g219kcal30.3g3.7g10.3g0g
Aurinkokuivattu tomaatti63g114kcal1.7g7.6g8.8g0g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g84g93kcal15.2g1.7g2.5g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P105g63kcal1.1g4.7g4.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1274kcal104g95.4g52.2g7.8g
Valittu annoskoko625g637kcal52g47.7g26.1g3.9g
Annoskoko puolitettuna313g319kcal26g23.9g13.1g2g
Arvot/100g100g102kcal8.3g7.6g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191852