Kaalikeitto 10% paistijauhelihasta

1. Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli
2. pilko kaali+porkkana kattilaan ja lisää vettä siten, että kaalit peittyvät.

3. Keitä kaaleja noin 50min (lisää liemikuutiot kun kiehuu).

4. Lisää jauheliha lopussa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Velocity
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%95g162kcal19g0g9.5g0g
Sipuli (kuorittu)24g6.4kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkokaali keräkaali 238g66kcal2.8g9.6g0.5g5g
Porkkana, keskikokoinen 65g24g6.6kcal0.1g1.4g0g0.6g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)2.6g7.3kcal0.2g0.5g0.5g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow3.1g8kcal0.3g0.3g0.6g0g
Valkosipuli 1.9g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Vesi238g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g516kcal45.8g26.4g22.2g12g
Valittu annoskoko625g258kcal22.9g13.2g11.1g6g
Annoskoko puolitettuna313g129kcal11.5g6.6g5.6g3g
Arvot/100g100g41kcal3.7g2.1g1.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=192648