Miilunpolttajan spaghetti

Ruskista pekonit siivuina pannulla omassa rasvassaan.

Nosta jäähtymään talouspaperin päälle (paperi imee ylimääräisen rasvan pois ja pekonista tulee rapeampi).

keitä spaghetti ohjeen mukaan al dente.

Vatkaa munien rakenne rikki kulhossa, lisää kerma.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Valuta pasta siivilässä ja siirrä se esim.

teflonkattilaan.

Silppua pekoni käsin pienehköiksi palasiksi spaghetin joukkoon.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Lisää vielä muna-kerma-seos mukaan.

Siirrä kattila takaisin levylle.

Kuumenna varovasti samalla sekoittaen, kunnes munaseos hyytyy.

älä kuumenna liikaa, jotta ruoka jäämehevän kosteaksi.

Koristele basilikalla.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Elsainkeri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Spaghetti (Barilla)133g464kcal16.6g95.1g2g4g
Pouttu pekoni 140 g pakkaus (Pouttu), annos 140g124g347kcal18.6g0g29.7g0g
Kananmuna kuoreton 88g126kcal11.1g0.3g9.1g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g177g97kcal5.5g11.3g3.5g0g
Basilika, tuore13g5.3kcal0.4g0.7g0.1g0.5g
Kirsikkatomaatti, suomalainen88g18kcal0.5g3.4g0.3g1.2g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.9g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2119kcal105.6g222.2g89.4g11.8g
Valittu annoskoko625g1059kcal52.8g111.1g44.7g5.9g
Annoskoko puolitettuna313g530kcal26.4g55.6g22.4g3g
Arvot/100g100g170kcal8.4g17.8g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=193265