Jauhelihamakaroni

Keitä makaroni pussin ohjeen mukaan ja käytä halutessasi suolan asemesta liemikuutiota.

Paista jauheliha ja lisää siihen jauhelihamauste.

Sekoita keskenään makaroni ja jauheliha.

Huom! Makaronin määrä raakana joka ohjeessa, kypsänä tuplaten ja jauhelihan määrä jo paistettuna.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni, keitetty (Myllynparas), annos 100g406g705kcal27.2g131.9g5.7g12.2g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g16g35kcal2.2g3.5g1.3g0g
Naudan paistijauheliha 10% kypsennetty ilman rasvaa, annos 100g203g438kcal50.1g0g26.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g2355kcal159g270.8g66.8g24.4g
Valittu annoskoko625g1178kcal79.5g135.4g33.4g12.2g
Annoskoko puolitettuna313g589kcal39.8g67.7g16.7g6.1g
Arvot/100g100g189kcal12.7g21.7g5.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=193943