Raparperi-mansikkakeitto

Keitä raparperi, vesi, kanelitanko ja sokeria 5 min. ota pois liedeltä.

Lisää perunajauho kylmään veteen ja liruta se keittoon.

Kiehauta.

soseuta mansikat ja lisää ne.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 911 grammaa

Winqan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 240g81kcal1.7g13.2g0.2g3.4g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g3.4g21kcal0.2g2g1.2g0g
Ruokosokeri29g117kcal0g28.8g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 10g32kcal0g7.8g0g0.1g
Mansikka 343g160kcal1.7g28.8g0.7g6.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g822kcal7.2g161.2g4.2g20g
Valittu annoskoko625g411kcal3.6g80.6g2.1g10g
Annoskoko puolitettuna313g205kcal1.8g40.3g1.1g5g
Arvot/100g100g66kcal0.6g12.9g0.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=194727