Kurpitsapyttipata

Paista/hauduta pilkottu sipuli (1 kpl) ja kurpitsa rasvassa pehmeiksi (n. 10-15 min.).

Lisää yksi pilkottu tomaatti ja timjami.

Kun tomaatti pehmenee, lisää noin 7 pilkottua, keitettyä peruna ja kalkkunanakit.

Ruskista.

Lisää muut mausteet (joita voi vaihdella maun mukaan).

Koristele viinisuolaheinällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 887 grammaa

Jellonaattor
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty261g193kcal5g40.1g0.5g2.6g
Kurpitsa 102g16kcal0.8g2g0.1g2g
Sipuli 47g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g11g49kcal0.1g0.1g5.4g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g0.7g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g99g20kcal0.6g3.7g0.3g1.4g
Kalkkunanakki, atria, 1 kpl/30 gr106g106kcal12.7g2.7g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g795kcal39.6g101.6g23g13.6g
Valittu annoskoko625g398kcal19.8g50.8g11.5g6.8g
Annoskoko puolitettuna313g199kcal9.9g25.4g5.8g3.4g
Arvot/100g100g64kcal3.2g8.1g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=195633