Jauhelihakastike

Ruskista Jauheliha ja mausta.

Laita lihat lautaselle odottamaan.

Hienonna suolakurkut.

Ruskista jauhot kuumalla pannulla ja lisää vesi, suurusta kastike vettä kiehuttamalla ja sekoittamalla, kunnes liemi on tasaista.

Lisää kasvisliemikuutio ja tuorejuusto.

Mausta ja anna kiehua hetki.

Lisää jauheliha ja suolakurkut ja hiukan vettä.

Sekoita ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5min välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Milliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g325g552kcal61.7g0g32.5g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)16g50kcal2.8g8.8g0.5g2.1g
Oivariini, 80 normaalisuolainen5.7g41kcal0.1g0.1g4.5g0g
Suolakurkku (Rainbow)20g6.1kcal0.2g1.2g0g0g
Vesi244g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light8.1g15kcal0.7g0.3g1.2g0g
Jauhelihamauste, annos 15g2.4g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 4.1g12kcal0.4g0.5g1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1353kcal131.8g21.8g79.4g4.4g
Valittu annoskoko625g676kcal65.9g10.9g39.7g2.2g
Annoskoko puolitettuna313g338kcal33g5.5g19.9g1.1g
Arvot/100g100g108kcal10.5g1.7g6.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=196014