Kinkkukiusaus kalkkunasta

Lado vuokaan ainekset kerroksittain: peruna, kalkkunasuikaleet ja vihannekset, ja peruna.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoswipulijauheella, halutessasi käytä myös chilimaustetta.

Kaada ruokakermat päälle ja laituuniin 200 astetta n. tunti, enemmänkin, niin että perunat pehmenevät mössöksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 305g218kcal5.5g44g0.6g3.3g
Kalkkunanfileesuikale, snellman 300g183g199kcal43.9g0.2g1.8g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml76g114kcal1.5g1.9g11.4g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g61g52kcal0.9g2.7g4.3g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1250g1167kcal103.6g97.6g36.2g7g
Valittu annoskoko625g584kcal51.8g48.8g18.1g3.5g
Annoskoko puolitettuna313g292kcal25.9g24.4g9.1g1.8g
Arvot/100g100g93kcal8.3g7.8g2.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197046